SOBRE NOSALTRES


PLAYAS LLORET és una empresa dedicada al mercat immobiliari, especialitzada en la zona de la Costa Brava, centralitzant les nostres operacions des de les oficines de Lloret de Mar. Els nostres serveis inclouen tota la gamma del mercat immobiliari, compra - venta i lloguer de pisos, locals comercials, xalets i cases.

Som una empresa amb una sòlida implantació en el mercat immobiliari. Gestionem, venem i comprem tot tipus d'immobles. Pretenem aconseguir allò que sol·liciten els nostres clients, oferint tota la nostra experiència i posant-la al seu servei.

Els nostres col·laboradors són els majors operadors turístics d'Espanya, França, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Rússia i els Estats Units.

Durant l'última temporada més de 20000 turistes han estat en els nostres apartaments, inclosos els que tornen a confiar en nosaltres.

LLOGUER D’APARTAMENTS I XALETS

Playas Lloret li ofereix lloguer de temporada d’apartaments i xalets situats a les millors zones; a la platja de Fenals i per tota la Costa Brava. Amb totes les comoditats i serveis.

L’invitem a conèixer i navegar per la nostra pàgina web on podrà trobar tot allò que cerca amb un ampli detall de les característiques essencials dels immobles que tenim a la seva disposició.

APARTAMENTS PLAYAS LLORET

Aquest complex d’apartaments ofereix una excel•lent relació qualitat - preu i es troba molt a prop d’una de les platges més maques de la Costa Brava, a Lloret de Mar.

Si s’allotja en un dels apartaments de Playas Lloret gaudirà de comoditat, independència i unes vacances relaxants a la Costa Brava. Es troben a la zona de Fenals, a Lloret de Mar, localitat que es troba a 70 km de Barcelona i a 80 km de la frontera amb França.

Tots els apartaments disposen de cuina, bany, menjador i terrassa o jardí. Disposem d’apartaments de 1 i 2 habitacions i apartaments estudi. Oferim allotjament confortable a preus accessibles.